213 Receta
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Bukë Integrale
cook time 75 MIN
difficulty Mesatare
Puding buke
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Bukë djathi
cook time 50 MIN
difficulty E Lehtë
Bukë me Birrë
cook time 195 MIN
difficulty Mesatare
Qofte Buke Tiroleze
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Bukë Misri e shtëpisë
cook time 70 MIN
difficulty Mesatare
Bukë me Birrë dhe Djathë
cook time 170 MIN
difficulty Mesatare
Bukë me Rrush të thatë
cook time 60 MIN
difficulty E Lehtë
Spinaq me Djathë dhe Bukë
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Bukë e pjekur me Hudhra
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Feta Buke me Avokado dhe Djathë
cook time 60 MIN
difficulty E Lehtë
Bukë me Boronicë dhe Banane
Recetat 1 - 12 nga 213 te gjetura
Top