16 Receta
cook time 50 MIN
difficulty E Lehtë
Komposto Dardhe me Boronica
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Dardhë e mbushur me Gorgonzola
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Dardhë me Krem Amaretash e Çokollatë
cook time 100 MIN
difficulty Mesatare
Dardhë poche me Verë të kuqe
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Dardhë e zier në Verë "Sapa"
cook time 35 MIN
difficulty E Lehtë
Mollë e gatuar me Dardhë dhe Çokollatë
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Rukola, Dardhë dhe Arra
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Ëmbëlsirë me Dardhë dhe Çokollatë
cook time 65 MIN
difficulty Mesatare
Kek me Dardhë dhe Bajame
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Dardhë e zier me Verë të kuqe dhe Erëza
cook time 12 MIN
difficulty E Lehtë
Dardhë të pjekura, të mbushura me Salcë karamel dhe Çokollatë
cook time 90 MIN
difficulty Mesatare
Supë kungulli dhe dardhash të pjekura
Recetat 1 - 12 nga 16 te gjetura
Top