522 Receta
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Pica të vogla me Mocarela
cook time 50 MIN
difficulty E Lehtë
Qofte buke të mbushur me Mocarela
cook time 45 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Ton, Mocarela dhe Speca
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Domate të pjekura me Djathë
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Tarta me Pesto dhe Djathë
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Patëllxhan me djathë Parmixhan
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Peshk me Djathë Parmixhan
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Bukë të pjekura me Djathë
cook time 45 MIN
difficulty E Lehtë
Patëllxhanë dhe Domate të pjekura me Djathë
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Makarona në tavë me Djathë dhe Proshutë
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Bukë e thekur me Djathë, Sardele dhe Limon
cook time 75 MIN
difficulty Mesatare
Byrek me Djathë
Recetat 1 - 12 nga 522 te gjetura
Top