508 Receta
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Tartë me Djathë Dhie
cook time 15 MIN
difficulty Mesatare
Supë me Rukola dhe Djathë Dhie
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë Panxhari me Djathë Dhie
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Panxhar dhe Djathë dhie
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Brusketa me Djathë Dhie dhe Luleshtrydhe
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Gishta djathi Dhie
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Byreçka me Djathë të bardhë
cook time 120 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Kastravec e Djathë të bardhë
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Ullinj të mbushur me Djathë
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Patate e ëmbël e mbushur
cook time 90 MIN
difficulty E Lehtë
Patate Greke të mbushura
cook time 75 MIN
difficulty Mesatare
Byrek me Djathë
Recetat 1 - 12 nga 508 te gjetura
Top