658 Receta
cook time 120 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Kastravec e Djathë të bardhë
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Byreçka me Djathë të bardhë
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Byrek me Kos e Djathë të bardhë
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Petulla me Perime dhe Djathë të bardhë
cook time 50 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Pjepër dhe Djathë të bardhë
cook time 80 MIN
difficulty E Lehtë
Pulë e pjekur me Patate dhe Djathë të bardhë
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Kek të kripur me ullinj, domate të thara dhe djathë të bardhë
cook time 45 MIN
difficulty E Lehtë
Oriz me Tartuf të bardhë dhe Parmixhano
cook time 50 MIN
difficulty Mesatare
Pastiçe me Djathë
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Kone me Bresaola dhe Djathë
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Djathë i skuqur me Birrë
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Bishtaja me Proshutë dhe Djathë
Recetat 1 - 12 nga 658 te gjetura
Top