508 Receta
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Makarona me pesto dhe djathë kaçkavall
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Role me Mish të grirë dhe Djathë Kaçkavall
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Oriz i zi me Tartuf dhe Djathë kaçkavall
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Lulelakër pikante e pjekur me Kaçkavall
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Speca të skuqur me Kaçkavall
cook time 50 MIN
difficulty Mesatare
Pastiçe me Djathë
cook time 50 MIN
difficulty Mesatare
Kuleçë me Djathë
cook time 20 MIN
difficulty Mesatare
Djathë furre me flakë
cook time 60 MIN
difficulty E Lehtë
Spinaq me Djathë dhe Bukë
cook time 35 MIN
difficulty E Lehtë
Supë me Qiqra dhe Djathë
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Omëletë me Proshutë dhe Djathë
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Ullinj të mbushur me Djathë
Recetat 1 - 12 nga 508 te gjetura
Top