305 Receta
cook time 120 MIN
difficulty Mesatare
Salca me Domate
cook time 130 MIN
difficulty Mesatare
Domate të pjekura
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Domate të mbushura
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Merluc me Ullinj dhe Domate
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Pulë Spanjolle me Oriz e Domate
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Supë me Fasule dhe Domate
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Supë Krem Domate
cook time 60 MIN
difficulty E Lehtë
Tavë Peshku me Qepë dhe Domate
cook time 80 MIN
difficulty Mesatare
Lakror me Qepë e Domate
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Krem i ftohtë me Domate
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Spagheti Integrale me Domate qershizë
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Filetë Toni me Domate dhe Fasule
Recetat 1 - 12 nga 305 te gjetura
Top