6 Receta
cook time 70 MIN
difficulty Mesatare
Supë me legume dhe Drithëra
cook time 95 MIN
difficulty E Lehtë
Supë me Legume dhe Drithëra
cook time 70 MIN
difficulty Mesatare
Akullore me Drithëra dhe Proshutë me Salcë Panje
cook time 120 MIN
difficulty Mesatare
Buka “Special”
cook time 45 MIN
difficulty E Lehtë
Djathë Krokant
cook time 50 MIN
difficulty E Lehtë
Biskota me Portokall
Top