86 Receta
cook time 50 MIN
difficulty Mesatare
Biskota me Çokollatë dhe Fara Kungulli
cook time 5 MIN
difficulty E Lehtë
Çokollatë me Fara kungulli
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Kokos me Fara të ndryshme
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Supë Kungulli
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Shishqebap Pule me role Kungulli
cook time 50 MIN
difficulty E Lehtë
Supë kungulli me Patate dhe Xhenxhefil
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Karkaleca me Fara Lulëkuqesh e Lakër
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Salmon në skarë me Fara Lulëkuqeje
cook time 520 MIN
difficulty E Lehtë
Salmon kremoz me Fara Kopre
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë spinaqi me Fara selinoje
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Spinaq me Fara pishe
cook time 50 MIN
difficulty Mesatare
Muffins me çokollatë dhe fara chia
Recetat 1 - 12 nga 86 te gjetura
Top