298 Receta
cook time 20 MIN
difficulty Mesatare
Filetë Pule me Salcë Porçini
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Filetë Pule Stroganoff
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Filetë Pule me Salcë Ananasi
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Filetë pule me Rroshnica
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Filetë Pule ala King me Erëza Indiane
cook time 15 MIN
difficulty Mesatare
Kotoletë Pule
cook time 120 MIN
difficulty Mesatare
Pulë Teriyaki
cook time 20 MIN
difficulty Mesatare
Pulë me Salcë Portokalli
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Pulë me Hudhër, Borzilok dhe Majdanoz
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Byrek me Pulë dhe Kërpudha
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Sallatë me Pulë dhe Mollë
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Shishqebap Pule me role Kungulli
Recetat 1 - 12 nga 298 te gjetura
Top