140 Receta
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Troftë e artë me Kunguj
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Spageti me Kungulleshka dhe Troftë
cook time 20 MIN
difficulty Mesatare
Troftë e mbushur
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Rizoto me Xhenxhefil
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Filetë Peshku
cook time 20 MIN
difficulty Mesatare
Filetë Peskatriçe
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Filetë Shef
cook time 25 MIN
difficulty Mesatare
Filetë Rossini
cook time 45 MIN
difficulty E Vështirë
Filetë Gici
cook time 35 MIN
difficulty Mesatare
Filetë Viçi
cook time 30 MIN
difficulty E Vështirë
Filetë Levreku
cook time 25 MIN
difficulty Mesatare
Filetë Koce
Recetat 1 - 12 nga 140 te gjetura
Top