29 Receta
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Salmon me Finok
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Salmon me Finok
cook time 5 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Rukola dhe Finok
cook time 23 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me finok dhe portokall
cook time 150 MIN
difficulty Mesatare
Tatin i ëmbël dhe i kripur me Finok
cook time 80 MIN
difficulty Mesatare
Salmon krudo me Finok dhe Mente
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Karpaço e ngrohtë me Finok
cook time 35 MIN
difficulty E Lehtë
Krem me Kungull dhe Finok
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Gjoks pule me presh dhe finok
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me finok dhe misra
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Selino, Bizele, Finok dhe Vezë
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Antipastë me Ananas, Finok, Mollë jeshile dhe Merluc
Recetat 1 - 12 nga 29 te gjetura
Top