36 Receta
cook time 140 MIN
difficulty E Lehtë
Krem me Fruta Pylli
cook time 120 MIN
difficulty Mesatare
Tartë me Pjeshkë dhe Fruta pylli
cook time 95 MIN
difficulty E Lehtë
Pavlova me fruta pylli
cook time 55 MIN
difficulty E Lehtë
Kek me Fruta pylli
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Panettone me fruta pylli
cook time 60 MIN
difficulty -
Kek kosi i ngrirë
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Ëmbëlsirë e ftohtë me Biskota
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Tiramisu me fruta
cook time 120 MIN
difficulty Mesatare
Muhalebi me Fruta
cook time 15 MIN
difficulty Mesatare
Cheesecake
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Ëmbëlsirë me Boronica, Luleshtrydhe dhe Manaferra
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Mini kek për fëmijë
Recetat 1 - 12 nga 36 te gjetura
Top