10 Receta
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Supë me Gështenja
cook time 300 MIN
difficulty Mesatare
Ëmbëlsirë me Gështenja
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Oriz me Gështenja
cook time 90 MIN
difficulty Mesatare
Gjel Deti me Gështenja
cook time 160 MIN
difficulty E Vështirë
Gjel Deti i Mbushur me Gështenja
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Supë me Qiqra dhe Gështenja
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Gjel deti i mbushur me gështenja
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Topa Djathi me Spinaq
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Pulë e mbushur
cook time 25 MIN
difficulty Mesatare
Filetë Rossini
Top