14 Receta
cook time 10 MIN
difficulty Mesatare
Patëllxhan sanduiç
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Mish i skuqur ‘alla milanez’
cook time 50 MIN
difficulty E Lehtë
Tavë me Bishtajore, Ullinj dhe Stika
cook time 90 MIN
difficulty E Lehtë
Karota krokante
cook time 35 MIN
difficulty Mesatare
Brinjë Derri me Patate të ziera
cook time 20 MIN
difficulty Mesatare
Kallamarë të mbushur
cook time 15 MIN
difficulty Mesatare
Kotoletë Pule
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Shnicel pule me Salcë Panxhari
cook time 80 MIN
difficulty E Lehtë
Pastiçio me Dardha dhe Verë
cook time 25 MIN
difficulty Mesatare
Kërminj të mbushur
cook time 100 MIN
difficulty Mesatare
Gjylbaze
cook time 35 MIN
difficulty Mesatare
Qofte me Garniturë
Recetat 1 - 12 nga 14 te gjetura
Top