143 Receta
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Gjoks Pule me Dafinë
cook time 80 MIN
difficulty E Lehtë
Japrak me Gjethe Rrushi
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Japrak me Gjethe Rrushi
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Gjethe Lakre të mbushura
cook time 80 MIN
difficulty Mesatare
Jufka Dibre me Pulë
cook time 35 MIN
difficulty Mesatare
Turli me Mish
cook time 120 MIN
difficulty E Lehtë
Tavë me Spinaq dhe Qepë
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Sallatë me Oktapod
cook time 70 MIN
difficulty E Lehtë
Patate të pjekura me Qumësht në tavë
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Kapama me Filetë Viçi
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Receta klasike e peshkut me Qepë
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Antipastë me Ananas, Finok, Mollë jeshile dhe Merluc
Recetat 1 - 12 nga 143 te gjetura
Top