32 Receta
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Pasta me Gjizë
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë miks me Qofte me Gjizë
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Lazanjë e ftohtë me Gjizë dhe Borzilok
cook time 75 MIN
difficulty Mesatare
Role me Gjizë dhe Fëstëkë
cook time 80 MIN
difficulty Mesatare
Tartë me Çokollatë dhe Gjizë
cook time 150 MIN
difficulty E Lehtë
Gjizë e bërë në shtëpi
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Kaneloni me Spinaq dhe Gjizë
cook time 120 MIN
difficulty E Vështirë
Lakror me Presh dhe Gjizë
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Spageti me Gjizë dhe Spinaq
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Patate të mbushura me Gjizë dhe Fasule
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Makarona të ftohta me Pesto dhe Gjizë
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Pasta me Gjizë, Kaperi dhe Trumzë
Recetat 1 - 12 nga 32 te gjetura
Top