212 Receta
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Gjoks Pule me Proshutë
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Gjoks pule me Kërpudha
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Gjoks Pule me Dafinë
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Qofte me Gjoks pule dhe Limon
cook time 55 MIN
difficulty E Lehtë
Gjoks pule me Djathë Çedar
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Gjoks pule me Patate furre
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Gjoks pule me presh dhe finok
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Gjoks pule me kuinoa
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Gjoks pule me Uthull balsamike dhe Hudhër
cook time 90 MIN
difficulty Mesatare
Gjoks Pule me Salcë kërpudhash dhe Qepë
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Gjoks Rose me Verë Madeira
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Gjoks pule me Proshutë dhe Salcë brokoli e Kungull
Recetat 1 - 12 nga 212 te gjetura
Top