72 Receta
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Pasta me Kakao
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Biskota me Vanilje dhe Kakao
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Kek me Kakao dhe Vaj ulliri
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Brigadeiro Braziliane
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Muffins me tërshërë
cook time 75 MIN
difficulty Mesatare
Çokollata Niki
cook time 15 MIN
difficulty Mesatare
Sufle me çokollatë
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Sufle me Nutela
cook time 15 MIN
difficulty Mesatare
Sallam çokollate
cook time 35 MIN
difficulty Mesatare
Sufle me Çokollatë
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Tiramisu me fruta
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Mus me Çokollatë
Recetat 1 - 12 nga 72 te gjetura
Top