11 Receta
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Taliatele me Karçof dhe Majdanoz
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Grurë, Fasule dhe Karçof
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Gjoks rose me Portokall dhe Karçof
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Tartar viçi me Rukola dhe Karçof
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Perime mikse në tigan
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Sepie dhe Midhje me Lëng mandarine
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Perime të skuqura lehtë
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Rosto viçi me Pana
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Salmon me Kungulleshka
cook time 85 MIN
difficulty Mesatare
Sallatë Tortellini
cook time 25 MIN
difficulty Mesatare
Njoki me Sallam dhe Pomodorini
Top