48 Receta
cook time 50 MIN
difficulty E Lehtë
Panxhar me Kastravec
cook time 120 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Kastravec e Djathë të bardhë
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Kastravec dhe Pjepër
cook time 12 MIN
difficulty E Lehtë
Brusketa me Djathë dhe Kastravec
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Rrotulla Kastraveci
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Proshutë e mbushur
cook time 80 MIN
difficulty E Lehtë
Kastraveca të marinuar me Krem dhe Rigon
cook time 5 MIN
difficulty E Lehtë
Lëngu i Shëndetshëm
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Salcë të bardhë
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Supë Avokadoje
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Peshk me Kos
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë Gourmet
Recetat 1 - 12 nga 48 te gjetura
Top