50 Receta
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Oriz me Kastraveca turshi dhe Ullinj
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Turshi të pjekura në furrë me 3 lloje djathërash
cook time 50 MIN
difficulty E Lehtë
Panxhar me Kastravec
cook time 60 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Patate dhe Turshi
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Proshutë e mbushur
cook time 120 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Kastravec e Djathë të bardhë
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Kastravec dhe Pjepër
cook time 12 MIN
difficulty E Lehtë
Brusketa me Djathë dhe Kastravec
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Peshk me Kos
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Tartar Salmoni me Panxhar të kuq
cook time 60 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë Ruse
cook time 35 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë Orizi
Recetat 1 - 12 nga 50 te gjetura
Top