11 Receta
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Kivi
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Kivi
cook time 35 MIN
difficulty E Lehtë
Ëmbëlsirë me Kivi
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Kupa me Kivi dhe Portokall
cook time 50 MIN
difficulty Mesatare
Marmalatë me Luleshtrydhe dhe Kivi
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Smoothie me Kos, Banane dhe Kivi
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Ëmbëlsirë me Kivi dhe Portokall
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Antipastë Krudo Miks
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Ylber Frutash në kunja druri
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Kokteil Gin Green
cook time 95 MIN
difficulty E Lehtë
Pavlova me fruta pylli
Top