217 Receta
cook time 35 MIN
difficulty E Lehtë
Kofshë Pule në Verë
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Kofshë pule të pjekura me Portokall
cook time 35 MIN
difficulty Mesatare
Kofshë pule me Tërhan të ëmbël
cook time 115 MIN
difficulty Mesatare
Kofshë pule të pjekura
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Supë me patate dhe kofshë derri
cook time 100 MIN
difficulty Mesatare
Supë me Patate dhe Kofshë Derri
cook time 70 MIN
difficulty Mesatare
Kofshë Pule të pjekura me Ullinj, Domate dhe Patate
cook time 60 MIN
difficulty E Lehtë
Pulë me Çips
cook time 60 MIN
difficulty E Vështirë
Kofshë Rose
cook time 45 MIN
difficulty E Lehtë
Kofsha Pule në Pancetë
cook time 80 MIN
difficulty E Lehtë
Supë Pule me Thjerrëza
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Tavë me makarona dhe kofsha pule
Recetat 1 - 12 nga 217 te gjetura
Top