113 Receta
cook time 120 MIN
difficulty E Lehtë
Kubikë Perimesh
cook time 45 MIN
difficulty E Vështirë
Karkaleca dhe Sallatë Perimesh
cook time 45 MIN
difficulty E Lehtë
Spageti me Qofte dhe salcë perimesh
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Miks perimesh në tigan
cook time 35 MIN
difficulty Mesatare
Supë krem perimesh
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Oriz pranvere me Barishte, Bizele dhe Bathë
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Supë me Bizele dhe Mente
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Patëllxhanë të mbushur
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Krem Domatesh me Qofte
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Ëmbëlsirë me Çokollatë dhe Biskota
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Pica Tortija
cook time 45 MIN
difficulty E Vështirë
Qoftet e Gjyshes
Recetat 1 - 12 nga 113 te gjetura
Top