229 Receta
cook time 40 MIN
difficulty E Vështirë
Pulë me përshesh
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Pulë me portokall
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Sufle me Mish Pule
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Supë orizi me Pulë
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Gjoks pule me Patate furre
cook time 35 MIN
difficulty E Lehtë
Supë me Fileto pule dhe Makarona
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Gjoks pule me presh dhe finok
cook time 70 MIN
difficulty Mesatare
Byrek me Perime dhe Mish Pule
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Pulë me Limon dhe makarona Linguine
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Supë me patate dhe kofshë derri
cook time 45 MIN
difficulty E Lehtë
Supë me Patate dhe Proshutë
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Thjerrëza të mbuluara
Recetat 1 - 12 nga 229 te gjetura
Top