21 Receta
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Portokaj me Kanellë
cook time 20 MIN
difficulty Mesatare
Karkaleca me Salcë Portokalli
cook time 200 MIN
difficulty E Vështirë
Sferë Çokollate Surprizë
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Akullore me Kafe
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Sufle me Vanilje dhe Portokall
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Karkaleca me Salcë Konjaku
cook time 70 MIN
difficulty Mesatare
Rizoto Integral me Karkalec dhe Kungull
cook time 20 MIN
difficulty Mesatare
Filetë Viçi me Mollë dhe Mjaltë
cook time 20 MIN
difficulty Mesatare
Djathë furre me flakë
cook time 20 MIN
difficulty Mesatare
Taliatele me Karkaleca Violë
cook time 160 MIN
difficulty E Vështirë
Gjel Deti i Mbushur me Gështenja
cook time 25 MIN
difficulty Mesatare
Filetë Levreku me Salcë Aurora
Recetat 1 - 12 nga 21 te gjetura
Top