64 Receta
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Kopër dhe Portokaj të kuq
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Brusketa me Salmon
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Gravlaks Salmoni
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Speca dhe Vezë
cook time 20 MIN
difficulty Mesatare
Peskatriçe me Salcë brokoli
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Makarona flutur me Salmon
cook time 120 MIN
difficulty Mesatare
Tartë me Salmon
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Vezë me Proshutë
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Qofte të ftohta me Peshk
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Filetë Peshku Krokant
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Karkaleca me Salcë Konjaku
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Oktapod me Salcë Pikante
Recetat 1 - 12 nga 64 te gjetura
Top