16 Receta
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Kuba omëlete pranverore
cook time 5 MIN
difficulty E Lehtë
Yogurt me Mango
cook time 5 MIN
difficulty Mesatare
Martini Park Avenue
cook time 5 MIN
difficulty E Lehtë
Kokteil "Negroni"
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Capirinha
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Dateri krudo
cook time 5 MIN
difficulty E Lehtë
Cosmopolitan
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Pina Colada
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Smoothie me Kos, Banane dhe Kivi
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Kokteil Disaronno Sour
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Kokteil Amaro Montenegro “Monte Sour”
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Kokteil Old Fashion
Recetat 1 - 12 nga 16 te gjetura
Top