13 Receta
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Kuinoa me Kungull të pjekur
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Kuinoa, Trumzë dhe Vezë
cook time 120 MIN
difficulty E Vështirë
Filetë Dentali me Kuinoa dhe Xhenxhefil
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Biskota me kuinoa dhe çokollatë
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Kuinoa me shije aziatike
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me kuinoa të bardhë
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me kuinoa dhe fasule
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Gjoks pule me kuinoa
cook time 60 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Quinoa
cook time 130 MIN
difficulty Mesatare
Sallatë me Quinoa e Spinaq
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Tartë me fruta të thata
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Sallatë Quinoa me Qershi e Fëstëk
Recetat 1 - 12 nga 13 te gjetura
Top