417 Receta
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Qofte me lëng
cook time 120 MIN
difficulty Mesatare
Tortelini me lëng
cook time 15 MIN
difficulty Mesatare
Çaj me lëng natyral Portokalli
cook time 5 MIN
difficulty E Lehtë
Lëng Portokalli i kuq me ananas
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Biftek Hamburgeri me lëng mishi
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Pulë me lëng Limoni dhe Ananas
cook time 5 MIN
difficulty E Lehtë
Lëng i trashë me Banane dhe Mollë
cook time 90 MIN
difficulty E Lehtë
Kallamarë në lëng dhe Ullinj të zi
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Sepie dhe Midhje me Lëng mandarine
cook time 120 MIN
difficulty E Lehtë
Spageti me Lëng lepuri
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Spageti me Salcë Ragu
cook time 140 MIN
difficulty Mesatare
Brinjë Viçi të mbuluara me Salcë lëng mishi
Recetat 1 - 12 nga 417 te gjetura
Top