424 Receta
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Biftek Hamburgeri me lëng mishi
cook time 140 MIN
difficulty Mesatare
Brinjë Viçi të mbuluara me Salcë lëng mishi
cook time 120 MIN
difficulty Mesatare
Tortelini me lëng
cook time 70 MIN
difficulty Mesatare
Role Mishi
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Qofte me lëng
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Feta mishi të marinuara
cook time 90 MIN
difficulty Mesatare
Role mishi me Sheqer kaf
cook time 75 MIN
difficulty Mesatare
Çizburger me Djathë dhe Role mishi Gjeldeti
cook time 15 MIN
difficulty Mesatare
Çaj me lëng natyral Portokalli
cook time 5 MIN
difficulty E Lehtë
Lëng Portokalli i kuq me ananas
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Pulë me lëng Limoni dhe Ananas
cook time 5 MIN
difficulty E Lehtë
Lëng i trashë me Banane dhe Mollë
Recetat 1 - 12 nga 424 te gjetura
Top