42 Receta
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Çaj me Xhenxhefil, Shparguj dhe Lime
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Copacabana
cook time 5 MIN
difficulty E Lehtë
Fresh Margarita
cook time 5 MIN
difficulty E Lehtë
Ice Cream Mango
cook time 1 MIN
difficulty E Lehtë
Koktej me shegë
cook time 5 MIN
difficulty E Lehtë
Mango Cosmos
cook time 5 MIN
difficulty E Lehtë
Shije pikante verore
cook time 5 MIN
difficulty E Lehtë
Pepper Lounge
cook time 5 MIN
difficulty E Lehtë
cosmopolitan
cook time 5 MIN
difficulty E Lehtë
Daiquiri i Shtëpisë
cook time 5 MIN
difficulty E Lehtë
Smoothie me Kokos dhe Boronica
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Capirinha
Recetat 1 - 12 nga 42 te gjetura
Top