68 Receta
cook time 120 MIN
difficulty E Lehtë
Petullat e Gjyshes
cook time 180 MIN
difficulty E Vështirë
Gjevrek Special
cook time 360 MIN
difficulty Mesatare
Buka e Pashkëve
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Bukë Integrale
cook time 120 MIN
difficulty Mesatare
Buka “Special”
cook time 150 MIN
difficulty Mesatare
Llokuma Kosove
cook time 210 MIN
difficulty Mesatare
Kruasan
cook time 80 MIN
difficulty E Lehtë
Panine me Patate
cook time 70 MIN
difficulty Mesatare
Bukë me Birrë dhe Djathë
cook time 120 MIN
difficulty Mesatare
Kifla
cook time 45 MIN
difficulty E Lehtë
Petulla pa Gjalpë
cook time 35 MIN
difficulty E Lehtë
Biskota me zemër Nutelle
Recetat 1 - 12 nga 68 te gjetura
Top