87 Receta
cook time 70 MIN
difficulty Mesatare
Bukë me Birrë dhe Djathë
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Qofte me birrë
cook time 25 MIN
difficulty Mesatare
Rizoto me Birrë
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Qofte me Birrë
cook time 125 MIN
difficulty E Lehtë
Patëllxhanë me Birrë
cook time 50 MIN
difficulty E Lehtë
Bukë me Birrë
cook time 120 MIN
difficulty E Lehtë
Petullat e Gjyshes
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Midhje Sote me Birrë
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Midhje me Birrë dhe Mustardë
cook time 80 MIN
difficulty Mesatare
Kek me Çokollatë, Birrë dhe Baileys
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Mish viçi me Birrë
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Mish viçi me birrë
Recetat 1 - 12 nga 87 te gjetura
Top