57 Receta
cook time 20 MIN
difficulty Mesatare
Biftek Carpaccio me Majonezë me Hudhër
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Salcë portokalli me Karkaleca dhe Majonezë
cook time 10 MIN
difficulty E Vështirë
Salcë e shpejtë: Majonezë Vegane pa Vezë
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Brusketa me Salmon
cook time 13 MIN
difficulty E Lehtë
Pufka djathi të pjekura Asiago
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me panxhar, mollë dhe arra
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Sanduiç me Salcë pesto dhe Vezë
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Bukë me Djathë kremoz
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Bukë të pjekura me Qepë
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Brusketa me Djathë dhe Salcë pesto
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Cica Djathi
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Bërxolla Viçi me Perime të ziera
Recetat 1 - 12 nga 57 te gjetura
Top