95 Receta
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Makarona me kungull
cook time 120 MIN
difficulty Mesatare
Makarona me Fasule
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Makarona me Pesto
cook time 50 MIN
difficulty Mesatare
Makarona me Fasule
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Makarona me Karkaleca
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Makarona me Bizele
cook time 90 MIN
difficulty E Lehtë
Makarona me Speca
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Makarona me Kungull
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Makarona me Kallamarë
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Makarona e Xhenxhefil
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Makarona me Fruta Deti dhe Salcë
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Makarona flutur me Shafran
Recetat 1 - 12 nga 95 te gjetura
Top