12 Receta
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Ëmbëlsirë me Boronica, Luleshtrydhe dhe Manaferra
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Djathë lope i pjekur me Manaferra
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Biskota të ëmbla me Çokollatë dhe Manaferra
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Puding me Çokollatë dhe Manaferra
cook time 60 MIN
difficulty -
Kek kosi i ngrirë
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Sangria me Limonçelo dhe Luleshtrydhe
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Ëmbëlsirë me Dardhë dhe Çokollatë
cook time 1 MIN
difficulty E Lehtë
Frozen Blackberry
cook time 35 MIN
difficulty E Lehtë
Kek me shije Manaferrash
cook time 35 MIN
difficulty E Lehtë
Panna Cotta bajamesh me Shurup manaferrash
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Kokteil Bolshoi Punch
cook time 95 MIN
difficulty E Lehtë
Pavlova me fruta pylli
Top