7 Receta
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Sepie dhe Midhje me Lëng mandarine
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Ylber Frutash në kunja druri
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Xhelatinë agrumesh me Xhenxhefil
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Portokall dhe Avokado
cook time 55 MIN
difficulty Mesatare
Tortë një milion dollarëshe
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Role me Mandarina
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Rizoto me Mandarina
Top