20 Receta
cook time 45 MIN
difficulty E Lehtë
Rizoto me Domate të thata dhe Maskarpone
cook time 240 MIN
difficulty Mesatare
Tiramisu
cook time 200 MIN
difficulty Mesatare
Tiramisu me luleshtrydhe
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Tortë e ftohtë me Luleshtrydhe
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Ëmbëlsirë e thjeshtë Krishtlindjesh
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Luleshtrydhe me Krem
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Tiramisu me Luleshtrydhe
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Tiramisu me fruta
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Tiramisuja e Hanës
cook time 140 MIN
difficulty E Lehtë
Krem me Fruta Pylli
cook time 50 MIN
difficulty Mesatare
Akullore me Fiq dhe djathë Mascarpone
cook time 40 MIN
difficulty E Vështirë
Cheesecake me kos frutash Jogobella
Recetat 1 - 12 nga 20 te gjetura
Top