11 Receta
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Supë Angleze me Bizele e Mendër
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Rrotulla Kastraveci
cook time 35 MIN
difficulty E Lehtë
Akull Shalqiri Trengjyrësh
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Patate me Djathë, Vezë dhe Mendërz
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Peshk Shpatë i Marinuar me Krem Molle
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Xhelatinë agrumesh me Xhenxhefil
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Filetë Shef
cook time 80 MIN
difficulty E Lehtë
Japrak me Gjethe Rrushi
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Portokall dhe Avokado
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Çorba e Ali Pashës
cook time 100 MIN
difficulty Mesatare
Rosto Viçi e mbështjellë
Top