524 Receta
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Amareta me Bajame
cook time 15 MIN
difficulty E Lehtë
Gurabije
cook time 45 MIN
difficulty E Lehtë
Petulla pa Gjalpë
cook time 60 MIN
difficulty E Lehtë
Tarta të vogla me Nutella
cook time 80 MIN
difficulty E Lehtë
Petulla me Spinaq dhe Krem Kungulli
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Kulaç me miell gruri
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Tortija me miell Kasava
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Supë me Vezë dhe Miell Misri
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Puding Çokollate me Miell misri
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Revani Berati me Miell misri
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Kek me Miell Misri dhe Limon
cook time 240 MIN
difficulty Mesatare
Buka e ëmbël e Pashkës
Recetat 1 - 12 nga 524 te gjetura
Top