20 Receta
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Sallatë me Misër dhe Kunguj
cook time 25 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Fasule të zeza dhe Misër
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Bishtaja, Karota, Misër dhe Ton
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Puding Kaçamaku me Djathë
cook time 30 MIN
difficulty E Vështirë
Lëndina e Artë
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Shparguj dhe Ton
cook time 35 MIN
difficulty Mesatare
Tavë me Mish dhe Patate
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë me Kivi
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Sallatë Meksikane
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Kek Peshku
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Supë e lehtë Bariu
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Pulë e mbushur
Recetat 1 - 12 nga 20 te gjetura
Top