208 Receta
cook time 180 MIN
difficulty Mesatare
Lakër e zezë me Mish Derri
cook time 160 MIN
difficulty Mesatare
Mish derri me Portokall dhe Qumësht
cook time 115 MIN
difficulty Mesatare
Çomlek Hungarez me mish derri
cook time 50 MIN
difficulty Mesatare
Rosto me mish derri
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Ravioli me Mish derri
cook time 180 MIN
difficulty Mesatare
Mish Derri me Lakra brukseli
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Mish derri me Selino dhe Karota
cook time 150 MIN
difficulty Mesatare
Rosto derri me mollë dhe rozmarinë
cook time 210 MIN
difficulty E Vështirë
Bark Derri me Pure Selinoje
cook time 135 MIN
difficulty E Lehtë
Qafë derri e pjekur me Salcë lakre
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Mish me Lakër
cook time 210 MIN
difficulty E Lehtë
Mish Viçi me Speca djegës
Recetat 1 - 12 nga 208 te gjetura
Top