189 Receta
cook time 90 MIN
difficulty E Lehtë
Qepë të mbushura me Mish të grirë
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Mish viçi i grirë me Perime dhe Mustardë
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Role me Mish të grirë dhe Djathë Kaçkavall
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Role me Mish të grirë, Karota dhe Kungulleshka
cook time 50 MIN
difficulty Mesatare
Chilli me mish
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Mish dhe Lakër
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Qofte me Mish dhe Erëza
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Speca të mbushur me mish
cook time 50 MIN
difficulty E Lehtë
Patate me Djathë, Mish dhe Karota
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Supë me Orvollaqe (qofte të vogla me mish viçi)
cook time 240 MIN
difficulty Mesatare
Rigatoni me Mish
cook time 120 MIN
difficulty Mesatare
Mish Cereme
Recetat 1 - 12 nga 189 te gjetura
Top