368 Receta
cook time 70 MIN
difficulty Mesatare
Byrek me Perime dhe Mish Pule
cook time 120 MIN
difficulty Mesatare
Tartë me Mish Pule & Speca
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Sufle me Mish Pule
cook time 80 MIN
difficulty E Lehtë
Tavë me Oriz dhe mish pule
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Mish Pule me salcë pesto
cook time 90 MIN
difficulty Mesatare
Makarona Orizi me mish pule
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Frikase me Mish Pule
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Bullgur me mish pule
cook time 45 MIN
difficulty E Lehtë
Mish Pule me Domate dhe djathë Parmixhan
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Brusketa me mish Pule dhe Domate të thara
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Supë krem perime me Mish pule
cook time 60 MIN
difficulty E Lehtë
Mish fshati
Recetat 1 - 12 nga 368 te gjetura
Top