196 Receta
cook time 50 MIN
difficulty Mesatare
Mish Qengji i zier me Angjinare
cook time 90 MIN
difficulty Mesatare
Përshesh me Mish Qengji
cook time 50 MIN
difficulty Mesatare
Mish Qengji pranveror
cook time 120 MIN
difficulty Mesatare
Mish Qengji me Salcë Limoni
cook time 55 MIN
difficulty E Lehtë
Mish Qengji me Majdanoz
cook time 320 MIN
difficulty E Lehtë
Shishqebap me Mish Qengji
cook time 120 MIN
difficulty Mesatare
Mish Qengji me Qumësht
cook time 60 MIN
difficulty E Vështirë
Tavë Kosi me Mish Qengji
cook time 80 MIN
difficulty Mesatare
Birjan me Mish Qengji
cook time 115 MIN
difficulty Mesatare
Tavë me Mish qengji dhe Qumësht
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Shishqebap Qengji me Nenexhik
cook time 50 MIN
difficulty Mesatare
Bel Qengji me Fruta të Thata
Recetat 1 - 12 nga 196 te gjetura
Top