238 Receta
cook time 210 MIN
difficulty E Lehtë
Mish Viçi me Speca djegës
cook time 50 MIN
difficulty E Lehtë
Mish Viçi me Portokall
cook time 70 MIN
difficulty E Vështirë
Mish Viçi me Vezë dhe Kërpudha
cook time 200 MIN
difficulty Mesatare
Mish Viçi i kripur me Glazurë
cook time 490 MIN
difficulty E Lehtë
Mish Viçi me gatim të ngadaltë
cook time 310 MIN
difficulty Mesatare
Supë me Mish Viçi dhe Elb
cook time 10 MIN
difficulty Mesatare
Mish viçi me Domate pikante
cook time 90 MIN
difficulty E Lehtë
Pllaqi në tavë me Mish Viçi
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Mish viçi me Birrë
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Oriz i skuqur me Mish Viçi
cook time 20 MIN
difficulty E Lehtë
Mish viçi me birrë
cook time 20 MIN
difficulty Mesatare
Mish viçi i skuqur me Spinaq
Recetat 1 - 12 nga 238 te gjetura
Top