80 Receta
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Krepa Me Shtalpë dhe Mjaltë
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Filetë Derri me Mjaltë e Xhenxhefil
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Shalqi me krem Kosi dhe Mjaltë
cook time 5 MIN
difficulty E Lehtë
Kos me Mjaltë Voskopoje
cook time 60 MIN
difficulty Mesatare
Biskota me Mjaltë dhe Kanellë
cook time 45 MIN
difficulty E Lehtë
Mollë me Mjaltë në furrë
cook time 20 MIN
difficulty Mesatare
Filetë Viçi me Mollë dhe Mjaltë
cook time 5 MIN
difficulty E Lehtë
Kos me Mjaltë dhe Arra
cook time 100 MIN
difficulty Mesatare
Brinjë me Mjaltë dhe Erëza
cook time 40 MIN
difficulty Mesatare
Krahë Pule me Mjaltë dhe Xhinxher
cook time 10 MIN
difficulty E Lehtë
Tost me Mjaltë, Kos dhe Avokado
cook time 60 MIN
difficulty E Lehtë
Pulë e pjekur me Mjaltë dhe Mustardë
Recetat 1 - 12 nga 80 te gjetura
Top