109 Receta
cook time 60 MIN
difficulty E Lehtë
Supë Misri
cook time 45 MIN
difficulty Mesatare
Bukë Misri e shtëpisë
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Supë me Vezë dhe Miell Misri
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Puding Çokollate me Miell misri
cook time 30 MIN
difficulty Mesatare
Revani Berati me Miell misri
cook time 45 MIN
difficulty E Lehtë
Krem Misri me copa Karote
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Kek me Miell Misri dhe Limon
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Bukë misri me Sallam
cook time 60 MIN
difficulty E Lehtë
Lakror misri (pispili) me Presh e Gjizë
cook time 35 MIN
difficulty E Lehtë
Akull Shalqiri Trengjyrësh
cook time 30 MIN
difficulty E Lehtë
Krahë Pule me Susam
cook time 40 MIN
difficulty E Lehtë
Ëmbëlsirë dietike
Recetat 1 - 12 nga 109 te gjetura
Top